Insta Automation – rekrytointi

Kiinnostaako ura Suomen johtavassa prosessiautomaation ja sähköistyksen palveluyrityksessä?

Insta Automation Oy on suomalaisen teollisuusautomaatioteknologian, instrumentoinnin ja sähköistyksen markkinajohtaja. Yrityksessämme työskentelee noin 500 automaatio-, instrumentointi- ja sähköistysratkaisujen osaajaa. Tarjoamme uramahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että uransa alkuvaiheessa oleville tulevaisuuden osaajille. 

Avoimiin työpaikkoihin haetaan rekrytointijärjestelmän kautta. Voit myös jättää järjestelmään avoimen hakemuksen, mikäli ilmoittamistamme paikoista ei tällä hetkellä löydy sinulle sopivaa. Kerro rohkeasti itsestäsi, niin otamme yhteyttä, kun sopiva paikka aukeaa. 

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme myös LinkedInissä. Seuraa sivuamme!

 

Avoimet työpaikkamme

Tehtävä Hakuaika päättyy Paikkakunta Toimiala

 

Millaista on työskennellä Insta Automationilla?

”Jokapaikanhöylä” ja toiminnan resursoija

Tuotantopäällikkö Vesa Luhtamäki vastaa keskusvalmistuksen Muuramen tuotantotoiminnasta. Työssään Vesa pitää omien sanojensa mukaan rattaat pyörimässä ja huolehtii siitä, että asiakkaat saavat laadukkaan automaatiokeskuksen luvatussa aikataulussa.

Tuotantopäällikkönä Insta Automationin keskusvalmistusliiketoiminnassa työskentelevä Vesa Luhtamäki on ollut instalainen helmikuusta 2018.

Instan keskusvalmistusliiketoiminnalla on kaksi yksikköä, jotka toimivat Tampereella ja Muuramessa. Vesa vastaa Muuramen tuotannosta. Työ pitää sisällään kaikenlaista kiinteistön kunnossapidon järjestämisestä tuotannon tulosvastuuseen ja henkilöesimiestehtäviin.

– Vastaan siitä, että homma pyörii ja tekijöitä on, Vesa tiivistää.

– Panostamme myös työturvallisuuteen. Muuramessa henkilökunta on viime aikoina ilmoittanut mm. turvallisuushavaintoja aiempaa aktiivisemmin. Isona apuna asiassa on ollut paikallinen työsuojeluvaltuutettu ja tietysti koko henkilökunta.

Aikaisemmin Valmetilla työskennelleen Vesan mielikuvat Instasta olivat jo ennen Installe siirtymistä positiiviset. ”Jokapaikanhöyläksi” itseään kuvailevan, ihmisten kanssa työskentelystä pitävän Vesan mukaan työ on todella monipuolista, ja hyvää siinä on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Asiat myös toimivat sujuvasti:

– Homma toimii täällä. Ollaan joustavia ja pystyään nopeisiin liikkeisiin, hän summaa.

– Täällä on hyvä joukkue.

Meidät voi tavata erilaisissa rekrytointitapahtumissa


Tule juttelemaan ammatillisen kasvun mahdollisuuksista kanssamme! Seuraavaksi olemme täällä:

Katso kaikki tapahtumat

Kerromme avoimista työpaikoista ja tapahtumista myös LinkedInissä. Seuraa meitä ja saat tiedon ensimmäisten joukossa.

Konsernin työpaikat

Katso kaikki Insta-konsernin avoimet työpaikat Insta Groupin sivuilta.

Lue lisää

Töissä Insta-konsernissa

Lue Insta Groupin sivuilla, millaista on olla instalainen 

Lue lisää

Bureau veritas
DNV GL
Inspecta
Lloyd’s Register
Russian Maritime Register of Shipping
UL Listing
FI