EN

Insta Automation – sähköautomaation elinkaarikumppani

Ratkaisujemme toimintavarmuus ja edistyksellisuus syntyy asiakasymmärryksestä ja sen pohjalta rakennetusta palvelusta, suunnitteluosaamisesta, asiantuntevasta toteutuksesta ja ennakoivista elinkaaripalveluista. 

Insta Automation Oy palvelee asiakkaitaan sähköautomaation kokonaiskumppanina: palvelumme tuotetaan kokonaisratkaisuina tai erillistoimituksina, asiakkaan tarpeen mukaan. Toimimme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun talona. Life Cycle Partner -ajattelumme tarkoittaakin sähköautomaation koko elinkaaren hallintaa ja sen avulla lisäarvon tuottamista asiakkaillemme.

Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys: palvelemme joustavasti ja kanssamme on helppo asioida. Pidämme aina lupauksemme ja hinta-laatu-suhteemme kilpailukykyisenä. Sopivan kokoisena yrityksenä palvelemme pienen yrityksen notkeudella tarjoten kuitenkin asiakkaillemme aina osaavat, riittävät resurssit.

Insta Automationissa työskentelee yli 450 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automationin valtakunnallisesti paikallista palvelua tarjoavat myös tytäryrityksemme:

Goodwork Oy KMJ-Engineering OyMattila Porvoo Oy

Osana Insta-konsernia

Insta Automation on osa Insta-konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta-konserni on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Tutustu Insta Groupin verkkosivuihin. 

Konsernin toiminnan kivijalat ovat sen neljä tytäryhtiötä:

Insta Automation Oy
Insta Automation Oy on sähköautomaation ratkaisutoimittaja ja elinkaarikumppani.
Tutustu myös Insta Automationin verkkosivuihin. 

 

Insta DefSec Oy
Insta DefSec Oy on asiakkaidensa riippumaton asiantuntijakumppani turvallisuuden ja toimintavarmuuden varmistamisessa. Tutustu Insta DefSecin verkkosivuihin.

 

Insta ILS Oy
Insta ILS Oy on avioniikan ja huipputeknologian elinkaaripalveluiden asiantuntija. Tutustu Insta ILS:n verkkosivuihin.

 

 

Tutustu osaamiseemme

Katso Insta Automationin referenssejä ja projektikuvauksia