Insta Automation – sähköautomaation elinkaarikumppani

Ratkaisujemme toimintavarmuus ja edistyksellisuus syntyy asiakasymmärryksestä ja sen pohjalta rakennetusta palvelusta, suunnitteluosaamisesta, asiantuntevasta toteutuksesta ja ennakoivista elinkaaripalveluista. 

Insta Automation Oy palvelee asiakkaitaan sähköautomaation kokonaiskumppanina: palvelumme tuotetaan kokonaisratkaisuina tai erillistoimituksina, asiakkaan tarpeen mukaan. Toimimme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumattomana sähköautomaation täyden palvelun yrityksenä. Life Cycle Partner -ajattelumme tarkoittaakin sähköautomaation koko elinkaaren hallintaa ja sen avulla lisäarvon tuottamista asiakkaillemme.

Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys: palvelemme joustavasti ja kanssamme on helppo asioida. Pidämme aina lupauksemme ja hinta-laatu-suhteemme kilpailukykyisenä. Sopivan kokoisena yrityksenä palvelemme pienen yrityksen notkeudella tarjoten kuitenkin asiakkaillemme aina osaavat, riittävät resurssit.

Insta Automationissa työskentelee noin 500 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automationin valtakunnallisesti paikallista palvelua tarjoavat myös tytäryhtiömme:

Goodwork Oy KMJ-Engineering OyMattila Porvoo OyAsitek OyTampereen Automaatiosähkö Oy

Palvelemme sertifioidulla laadulla

Palveluidemme ja tuotteidemme korkea laatu on olennainen osa asiakaslupaustamme.

Laadunhallintajärjestelmämme on ISO 9001 -standardin mukainen ja sertifioitu vuodesta 2007 alkaen. Laadukkaan toiminnan periaatteet on nivottu jokapäiväisiin prosesseihimme, ja seuraamme kokonaisuutta asiakastyytyväisyysmittauksilla.

Meidät on arvioitu palvelutoimittajien HSEQ-arvioinnin mukaan. Toimimme sen periaatteiden mukaisesti työterveys-, työturvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioissa.

Osana Insta-konsernia

Insta Automation on osa Insta-konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta-konserni on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa. Tutustu Insta Groupin verkkosivuihin

Konsernin toiminnan kivijalat ovat sen neljä tytäryhtiötä:

Insta Automation Oy
Insta Automation on sähköautomaation ratkaisutoimittaja ja elinkaarikumppani.

Insta DefSec Oy
Insta DefSec on asiakkaidensa riippumaton asiantuntijakumppani turvallisuuden ja toimintavarmuuden varmistamisessa. Tutustu Insta DefSecin verkkosivuihin.

Insta ILS Oy
Insta ILS on avioniikan ja huipputeknologian elinkaaripalveluiden asiantuntija. Tutustu Insta ILSin verkkosivuihin.

Intopalo Digital Oy
Intopalo Digital on teollisuusautomaation, liikkuvien laitteiden ja koneiden turvallisen digitalisaation asiantuntija. Tutustu Intopalo Digitalin verkkosivuihin.

Tutustu osaamiseemme

Katso Insta Automationin referenssejä ja projektikuvauksia

Bureau veritas
DNV GL
Inspecta
Lloyd’s Register
Russian Maritime Register of Shipping
UL Listing
FI