Ylläpito Kenttähuolto – teknologiaosaaminen ja resurssit yhdeksi kokonaisuudeksi

Ylläpito Kenttähuolto on täysin uudenlainen toimintamalli, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Kokonaisvaltainen ylläpito vie toiminnan uudelle tasolle ja mahdollistaa tuottavuuden parantamisen. 

Perinteisesti kunnossapito on nähty koneiden ja laitteiden huoltona ja korjauksina. Ylläpito Kenttähuolto yhdistää teknologiaosaamisen ja resurssit yhdeksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi digitalisaatiosovelluksen (iNetti-tietojärjestelmä) käyttöönotto sähköjakelujärjestelmän huoltojen toiminnan ohjaamisessa auttaa asiakasta ennakoimaan huoltotoimintaa ja parantamaan tuottavuuttaan. Ammattimaisella johtamisella varmistamme resurssien oikean määrän ja laadun kaikissa tilanteessa.

Sopimushuoltoasiakkaiden iNetti 1.0 Kenttähuoltojärjestelmä – mahdollistaa asiakkaille suoritettujen sopimushuoltojen reaaliaikaisen seurannan myös dokumentoinnin osalta.

Tutustu myös muihin Instan raportointi- ja kunnossapito-ohjelmistoihin, jotka auttavat laitteiden ja järjestelmien kunnossapidon ja elinkaaren optimoinnissa.

 
Insta Automationin referenssit

Tutustu

Täyden palvelun sähköautomaatiokumppani Insta palvelee asiakkaitaan myös järjestelmien elinkaaren muissa vaiheissa:

Suunnittelu

Keskusvalmistus

Asennus 

Kunnossapito

Kenttähuolto

Kokonaistoimitukset