EN

Ylläpito Kenttähuolto – teknologiaosaaminen ja resurssit yhdeksi kokonaisuudeksi

Ylläpito Kenttähuolto on täysin uudenlainen toimintamalli, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Kokonaisvaltainen ylläpito vie toiminnan uudelle tasolle ja mahdollistaa tuottavuuden parantamisen. 

Perinteisesti kunnossapito on nähty koneiden ja laitteiden huoltona ja korjauksina. Ylläpito Kenttähuolto yhdistää teknologiaosaamisen ja resurssit yhdeksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi digitalisaatiosovelluksen (iNetti-tietojärjestelmä) käyttöönotto sähköjakelujärjestelmän huoltojen toiminnan ohjaamisessa auttaa asiakasta ennakoimaan huoltotoimintaa ja parantamaan tuottavuuttaan. Ammattimaisella johtamisella varmistamme resurssien oikean määrän ja laadun kaikissa tilanteessa.

Sopimushuoltoasiakkaiden iNetti 1.0 Kenttähuoltojärjestelmä – mahdollistaa asiakkaille suoritettujen sopimushuoltojen reaaliaikaisen seurannan myös dokumentoinnin osalta.

Tutustu myös muihin Instan raportointi- ja kunnossapito-ohjelmistoihin, jotka auttavat laitteiden ja järjestelmien kunnossapidon ja elinkaaren optimoinnissa.

 
Insta Automationin referenssit

Tutustu

Teräluoto Timo Business Manager 050 408 9050
Salonen Mika Myyntipäällikkö 050 563 3696
Marjamäki Ari Asiakaspäällikkö 050 430 3510
Viitaniemi Rami J. Ronald Regional Marine Market Manager, Asia-Pacific & Americas Insta Automation, Inc., Field Service & Marine +841 6837 57149

Täyden palvelun sähköautomaatiokumppani Insta palvelee asiakkaitaan myös järjestelmien elinkaaren muissa vaiheissa:

Suunnittelu

Keskusvalmistus

Asennus 

Kunnossapito

Kenttähuolto

Kokonaistoimitukset