Automaatiojärjestelmätoimitukset

Insta tuottaa asiakkailleen automaatiojärjestelmien laajat kokonaisuudet hyödyntäen suunnittelun ja toteutuksen mittavaa osaamista ja kokemusta – sekä sähköautomaatiosta, tuotteista ja komponenteista että toimialakohtaisista tuotantoprosessien erityispiirteistä.

Instan kokonaistoimituksien korkea laatu ja toimitusvarmuus tekevät toimitusvaiheesta asiakkaalle joustavan ja tehokkaan. Lopputuloksena asiakas saa avaimet käteen -periaatteella toimitetun automaatiojärjestelmäratkaisun, joka hyödyntää edistyksellisiä teknologioita ja markkinoiden parhaita, testattuja ratkaisuja.

Ennakoiva ylläpidon ja elinkaaripalveluiden suunnittelu varmistaa toiminnan jatkuvuuden, pitää investointi- ja ylläpitokustannukset hallinnassa ja kehitysvalmiuden. 

Instan mittava kokemus ja laaja osaaminen eri teollisuuden alojen prosesseista tekee meistä asiakkaidemme luottokumppanin edelläkäyvien automaatioratkaisujen luomisessa. Toimittajapartnereitamme ovat johtavat automaation tuotemerkit, muun muassa Siemens, Schneider, Rockwell ja Omron.

Automaatiojärjestelmien kokonaistoimitukset 

  • Suunnittelu
  • Projektin johto
  • Materiaali- ja laitetoimitukset
  • Automaatiokeskukset
  • Asennustyöt
  • Testauksen
  • Käyttöönotto
 
Insta Automationin referenssit

Tutustu

Jyri Stenberg Suunnittelu ja kokonaistoimitukset, liiketoimintajohtaja +358 20 771 7315
Jarkko Järvilehto Johtaja +358 40 772 9788
Timo Niemistö Myyntipäällikkö +358 40 849 3602
Kimmo Suonperä Myyntipäällikkö +358 50 579 0287

Tutustu myös Instan raportointi- ja kunnossapito-ohjelmistoihin, jotka auttavat laitteiden ja järjestelmien kunnossapidon ja elinkaaren optimoinnissa.

Tutustu myös Instan raportointi- ja kunnossapito-ohjelmistoihin, jotka auttavat laitteiden ja järjestelmien kunnossapidon ja elinkaaren optimoinnissa.

Täyden palvelun sähköautomaatiokumppani Insta palvelee asiakkaitaan myös järjestelmien elinkaaren muissa vaiheissa:

Suunnittelu 

Keskusvalmistus

Asennus 

Kunnossapito

Ylläpito ja elinkaaripalvelut

Sähkönjakelu

Bureau veritas
DNV GL
Inspecta
Lloyd’s Register
Russian Maritime Register of Shipping
UL Listing
FI