Ulkoistetut kunnossapitopalvelut

Ulkoistamalla kunnossapitopalvelut Installe, asiakas varmistaa, että tehdasympäristö ja sen järjestelmät ja laitteet ovat jatkuvasti toimintavarmoja ja tuottavia.

Ulkoistamalla kunnossapidon asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa Instan huolehtiessa automaatio- ja sähköistysratkaisujen ja -laitteiden optimaalisesta kunnosta.

Instan kunnossapitopalvelut varmistavat asiakkaidemme teollisten prosessien tehokkuuden, turvallisuuden ja käytettävyyden. Toiminnan jatkuvuuden varmistaminen, ylläpitokustannusten ja investointien hallinta ja joustava tuotanto ovat laadukkaan ennakoivan kunnossapidon tuloksia. Instan mittava kokemus ja laaja osaaminen eri teollisuuden alojen prosesseista auttaa meitä varmistamaan asiakkaan tuotannon toimintavarmuuden ja tehokkuuden haastavissakin toimintaympäristöissä.

Palvelut tuotetaan paikallisesti, yhteistyössä pitkäaikaisten kumppaniemme kanssa. Seuraamme ja kehitämme aktiivisesti palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Riikonen Mika Aluetoiminta ja kunnossapito, liiketoimintajohtaja +358 40 159 3362

Tutustu myös Instan raportointi- ja kunnossapito-ohjelmistoihin, jotka auttavat laitteiden ja järjestelmien kunnossapidon ja elinkaaren optimoinnissa.

Täyden palvelun sähköautomaatiokumppani Insta palvelee asiakkaitaan järjestelmien elinkaaren muissa vaiheissa:

Suunnittelu

Keskusvalmistus

Asennus 

Ylläpito ja elinkaaripalvelut

Sähkönjakelu

Kokonaistoimitukset 

Bureau veritas
DNV GL
Inspecta
Lloyd’s Register
Russian Maritime Register of Shipping
UL Listing
FI