Ulkoistetut suunnittelupalvelut

Ulkoistamalla suunnittelun Installe, asiakas varmistaa jatkuvasti tuottavan ja toimintavarman tuotantolaitoksen, järjestelmä- tai laitteistoratkaisun.

Hyödyntämällä Instan ulkoistettua suunnittelupalvelua asiakas saa käyttöönsä Instan huippuluokan osaamisen ja mittavan kokemuksen tuottavien ja tehokkaiden teollisten prosessien turvallisuudesta sekä käytettävyyden ja elinkaaren hallinnasta. Asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa Instan huolehtiessa automaatio-, sähköistys- ja instrumentointiratkaisujen optimoinnista.

Toimintavarmuus, hallitut ylläpitokustannukset ja investoinnit sekä joustava tuotanto ovat laadukkaan ennakoivan suunnittelun tuloksia. Instan mittava kokemus, sertifioitu laatu, riippumattomuus laitetoimittajista ja laaja osaaminen eri teollisuuden alojen prosesseista tekee meistä asiakkaillemme suunnittelun luottokumppanin.

Tutustu Insta Automationin referensseihin

Riikonen Mika Aluetoiminta ja kunnossapito, liiketoimintajohtaja +358 40 159 3362

Täyden palvelun sähköautomaatiokumppani Insta palvelee asiakkaitaan myös järjestelmien elinkaaren muissa vaiheissa:

Keskusvalmistus

Asennus 

Kunnossapito

Ylläpito ja elinkaaripalvelut

Sähkönjakelu

Kokonaistoimitukset

Tutustu myös Instan raportointi- ja kunnossapito-ohjelmistoihin, jotka auttavat laitteiden ja järjestelmien kunnossapidon ja elinkaaren optimoinnissa.

Bureau veritas
DNV GL
Inspecta
Lloyd’s Register
Russian Maritime Register of Shipping
UL Listing
FI